19:00 uur 31-05-2023

JSR Life Sciences kondigt bedrijfsconsolidatie aan van KBI Biopharma, Inc. en Selexis SA om als één organisatie te opereren en partners een naadloze ervaring te leveren

Het nieuwe model van KBI zal de operationele efficiëntie verbeteren, strategische duidelijkheid verschaffen en de innovatie voor wereldwijde biofarmaceutische klanten versnellen

SUNNYVALE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– JSR Life Sciences heeft vandaag aangekondigd dat KBI Biopharma, Inc. (KBI) en Selexis SA samengaan als één organisatie onder de naam KBI Biopharma om innovatie en groei te versnellen voor haar wereldwijde klanten in de biofarmaceutische industrie. De nieuwe structuur zal geïntegreerde, naadloze oplossingen aan klanten bieden, waaronder cellijn- en procesontwikkeling tot en met klinische en commerciële cGMP-productiediensten voor zoogdierprogramma’s.

De gestroomlijnde operationele aanpak helpt klanten om de ontwikkeling en productie van geneesmiddelen in de versnelling te zetten en zorgt voor een grotere flexibiliteit en efficiëntie samen met een vereenvoudigde partnerervaring.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

KBI Biopharma, Inc. Company Inquiries

Leah Farmer

KBI Biopharma, Inc.

lfarmer@kbibiopharma.com

KBI Biopharma, Inc. Media Inquiries

Blair Ciecko

CG Life

bciecko@cglife.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr