14:14 uur 31-05-2023

Brussels Signal: nieuwe media-outlet belooft de EU-verslaggeving door elkaar te schudden

BRUSSEL–(BUSINESS WIRE)– De digitale uitgever Remedia Europe treft voorbereidingen voor een baanbrekende nieuws-outlet, Brussels Signal, die belooft om een frisse, heldere verslaggeving te brengen van EU-aangelegenheden en zaken die Europese burgers het meest aanbelangen.

Brussels Signal zal instaan voor nauwgezette rapportering en analyse van de Europese Unie. Deze nieuws-outlet beoogt de status quo dooreen te schudden aan de hand van geïnformeerde journalistiek die inzichten biedt, om gangbare ideeën en beleidslijnen uit te dagen, om oprechte verantwoording te vragen aan de mensen die beslissingen nemen, en om de marginalisering tegen te gaan van afwijkende, kritische meningen over problemen die Europa op vandaag het hoofd moet bieden.

Een eerste versie van Brussels Signal opent op 31 mei met een uitnodiging om deel te nemen aan een live evenement met de nieuwe redacteurs.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Voor persvragen

contact@brusselssignal.eu.

Check out our twitter: @NewsNovumpr