15:00 uur 31-05-2023

Boomi benoemt Megan Barbier tot Chief Human Resources Officer

Doorgewinterde HR-executive komt bij Boomi om culturele innovatie te stimuleren terwijl het bedrijf zijn transformerende groei voortzet

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi™, toonaangevend op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Megan Barbier tot Chief Human Resources Officer. Onder haar verantwoordelijkheid zal zij waarde creëren en de wereldwijde personeelsstrategie van de onderneming uitwerken en uitvoeren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230531005053/nl/

Boomi Appoints Megan Barbier as Chief Human Resources Officer (Photo: Business Wire)

Boomi Appoints Megan Barbier as Chief Human Resources Officer (Photo: Business Wire)

“Boomi had een sterk eerste jaar als onafhankelijk bedrijf, gemarkeerd door verschillende mijlpalen, waaronder een recordaantal nieuwe boekingen, een sterke groei van de jaarlijkse terugkerende inkomsten (ARR) en voortdurende erkenning van de sector”, aldus Steve Lucas, CEO van Boomi. “We zijn verheugd Megan bij Boomi te verwelkomen nu we onze groei blijven versnellen, terwijl we ons blijven richten op het bieden van een van de beste werkplekken voor het toptalent van vandaag.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr