19:58 uur 31-05-2023

Bankgrootmacht SBI zet zich in om XDC te versterken en voetafdruk van XDC Network in Japan uit te breiden

ABU DHABI, Verenigde Arabische Emiraten–(BUSINESS WIRE)– XDC Network (vertegenwoordigd door TradeFinex Tech Ltd) is verheugd zijn samenwerking met SBI VC Trade Co. Ltd., een prominente Japanse cryptocurrency exchange binnen de SBI Group, aan te kondigen. Deze strategische samenwerking markeert een belangrijke mijlpaal voor XDC Network omdat het zijn ecosysteem op de Japanse markt uitbreidt.

XDC Network biedt een robuust blockchain-netwerk dat speciaal is ontworpen voor gebruiksscenario’s voor ondernemingen, zoals handelsfinanciering, betalingen en tokenisatie van activa in de echte wereld. Met een focus op het verbeteren van de efficiëntie in de geschatte jaarlijkse markt voor handelsfinanciering van 2.000 biljoen yen, biedt XDC Network snelle transacties en aanzienlijk lagere gaskosten omdat het energiezuinig is, waardoor het een ideale keuze is voor efficiënte activiteiten.

“We zijn verheugd om samen te werken met SBI VC Trade en het XDC-ecosysteem op de Japanse markt te brengen,” aldus Atul Khekade, medeoprichter van XDC Network. “Japan is een cruciale hub voor internationale handel en ons blockchain-platform heeft tot doel deze sector te stroomlijnen door de transparantie en traceerbaarheid te verbeteren en de kosten te verlagen. Door onze samenwerking met SBI VC Trade kijken we ernaar uit om bedrijven en financiële instellingen in Japan te versterken met de voordelen van het XDC Network.”

“Het doet ons groot genoegen om ons cryptocurrency-aanbod uit te breiden door XDC aan onze exchange toe te voegen,” stelde Fumiki Ozaki, President en CEO van SBI VC Trade Co., Ltd. “XDC Network brengt een uniek waardevoorstel naar de handelsfinancieringsmarkt, en volgens ons zal de toevoeging ervan de handelservaring van onze klanten verbeteren. SBI VC Trade blijft zich inzetten voor het leveren van uitgebreide diensten waarbij klanttevredenheid vooropstaat, en deze samenwerking met XDC Network sluit perfect aan bij onze klantgerichte filosofie.”

Nu XDC Network de Japanse markt betreedt via zijn samenwerking met SBI VC Trade, heeft het tot doel de digitale transformatie in de handelsfinancieringssector te stimuleren en zichzelf te vestigen als een wereldleider in blockchain-oplossingen voor ondernemingen en financiële instellingen.

Over XDC Network:

Het XDC Network is een open-source, koolstofneutrale, enterprise-grade, EVM-compatibele Laag 1-blockchain die sinds 2019 operationeel succesvol is. Het netwerk verkrijgt consensus via een speciaal gedelegeerde proof-of-stake (XDPoS)-techniek die transactietijden van 2 seconden, gaskosten van bijna nul ($ 0,0001), meer dan 2000 TPS en interoperabiliteit met ISO 20022-normen voor financiële berichten mogelijk maakt. Het XDC Network drijft een breed scala aan nieuwe blockchain-gebruiksscenario’s aan die veilig, schaalbaar en zeer efficiënt zijn.

*Bron: AETOSWire

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Nadar Suresh

suresh@xinfin.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr