15:00 uur 30-05-2023

Wemade’s MMORPG MIR M onthult nieuwe inhoud ‘Monster Dungeon’

SEOUL, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Wemade’s MMORPG MIR M: Vanguard and Vagabond presenteerde op 30 mei nieuwe inhoud, “Monster Dungeon”.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230530005252/nl/

MIR M onthult nieuwe "Monster Invasion”-inhoud op 30 mei. (Afbeelding: Wemade)

MIR M onthult nieuwe “Monster Invasion”-inhoud op 30 mei. (Afbeelding: Wemade)

Gebruikers kunnen de “Demonic Stones” verkrijgen van veldmonsters die ze hebben verslagen. Elke “Demonic Stone” kan worden gebruikt om dat monster in Monster Dungeon op te roepen. Door alle opgeroepen monsters te verslaan, kunnen gebruikers “Essence”-items als beloning krijgen. “Essence”-items kunnen worden geregistreerd in de Monster Codex om de karakterstats te verhogen.

MIR M houdt tot de update van 13 juni het evenement “Grand Operation Defeat Giant Scarecrow”. Gebruikers kunnen de Giant Scarecrow, die in het Ginkgo Valley gebied verschijnt, verslaan om geschenken te verkrijgen, zoals “Giant Scarecrow Raid Chests” en “Giant Scarecrow Demonic Stones”. Door “Giant Scarecrow Demonic Stones” te gebruiken, kunnen gebruikers Demonic Stones verkrijgen die gebruikt kunnen worden om bossmonsters in Monster Dungeon op te roepen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Wemade Co., Ltd. (112040: KOSDAQ)

Yeonghyun Lee, PR-manager

yeonghyun@wemade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr