12:00 uur 30-05-2023

Sylq selecteert ThetaRay AI om AML-transactiemonitoring en het screenen van klanten te automatiseren

Parijse fintech gebruikt ThetaRay’s AI-gebaseerde oplossing voor AML-transactiemonitoring en klantenscreening om het onboardingproces te verbeteren

PARIJS & NEW YORK & TEL AVIV–(BUSINESS WIRE)– Sylq, de Franse leider op het gebied van e-betalingen, en ThetaRay, een toonaangevende leverancier van AI-gestuurde transactiemonitoringtechnologie, hebben vandaag een nieuwe samenwerking aangekondigd voor de implementatie van hoogwaardige AI-transactiemonitoring en geautomatiseerde klantenscreening ter ondersteuning van de groei van het bedrijf.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230525005024/nl/

Sylq, the all-in-one payment solution for businesses, uses ThetaRay's AI-powered SONAR to monitor transactions and screen customers. (Photo: Business Wire)

Sylq, the all-in-one payment solution for businesses, uses ThetaRay’s AI-powered SONAR to monitor transactions and screen customers. (Photo: Business Wire)

Sylq heeft ThetaRay’s onlangs uitgebrachte AI-oplossing voor het screenen van klanten aangeschaft om haar unieke, volledig digitale onboardingproces voor KYB (Know Your Business) en KYC (Know Your Customer) te versterken. De API-gestuurde en AI-gebaseerde oplossing van ThetaRay stelt Sylq in staat een hoge mate van automatisering in te voeren om transacties te controleren en handelaren te screenen op sanctielijsten, watchlists en databases van derden, zoals politiek prominente personen (PEP) en ongunstige media.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:

Eytan Morgenstern

eytan.morgenstern@thetaray.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr