19:49 uur 30-05-2023

Kinaxis RapidResponse beschikbaar op Google Cloud Marketplace

Klanten over de hele wereld kunnen nu toegang krijgen tot het RapidResponse-platform voor end-to-end transparantie van Kinaxis en gelijktijdige planning op Google Cloud

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), de autoriteit op het gebied van bevordering van wendbaarheid voor snelle, zelfverzekerde besluitvorming in een onvoorspelbare wereld, heeft vandaag aangekondigd dat Kinaxis RapidResponse®, de toonaangevende oplossing voor supply chain management op de markt, beschikbaar is op Google Cloud en in de Marketplace.

RapidResponse ondersteunt belangrijke bedrijfsprocessen, zoals vraag- en aanbodplanning, geïntegreerde bedrijfsplanning, verkoop- en operationele planning (S&OP) en voorraadbeheer, en levert end-to-end transparantie met zijn control tower-mogelijkheden. Gelijktijdige planning doorbreekt organisatorische silo’s, verenigt ongelijksoortige gegevens onder één allesomvattend gegevensmodel en codificeert bedrijfsbreed vertrouwen door de voortdurende afstemming van alles en iedereen in de end-to-end toeleveringsketen van een bedrijf.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Beleggersrelaties
Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr