15:39 uur 30-05-2023

GMS gerangschikt als Tier 1 SMS Firewall-leverancier door ROCCO Research

BAAR, Zwitserland–(BUSINESS WIRE)– Global Message Services (GMS), een betrouwbare communicatiedienstverlener voor ondernemingen en mobiele operators wereldwijd, is voor het tweede achtereenvolgende jaar beoordeeld als Tier 1 SMS Firewall-leverancier in het ROCCO SMS Firewall-benchmarkonderzoek.

Dit jaar stond GMS bovenaan de Tier 1-ranglijst van zes leveranciers, met een algemene beoordeling van 4,53 uit 5. Het kreeg topscores voor een aantal KPI’s, waaronder betrouwbaarheid, klantenservice, technische expertise, transparantie en bekendheid met de industrie. Het behaalde ook een net promoter-score van 93 – de beste van alle deelnemende leveranciers.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Dan Walsh

dan@mustardpr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr