21:23 uur 29-05-2023

BLUETTI toont nieuwe energieoplossingen op de beurs Smarter E Europe

MÜNCHEN–(BUSINESS WIRE)– BLUETTI, een toonaangevende leverancier van energieopslagoplossingen, kondigt aan dat het aanwezig zal zijn op The Smarter E Europe beurs die van 14 tot 16 juni in München, Duitsland, plaats zal vinden. Het bedrijf zal zijn innovatieve energiecentrales tonen, waaronder de onlangs gelanceerde draagbare energiecentrales AC180 en AC60&B80, en het op huishoudens gerichte energieopslagsysteem EP760.

De Smarter E Europe, de grootste energiebeurs van Europa, biedt BLUETTI een ideaal platform om zijn nieuwste producten en innovaties in de sector van hernieuwbare energie te tonen. BLUETTI is te vinden op stand C3.240 in de sector ees Europe, naast de andere drie sectoren van de beurs, Power2Drive Europe, EM-Power Europe en het beroemde Intersolar Europe. De aanwezigheid van BLUETTI op de beurs onderstreept zijn engagement om duurzame energieoplossingen te bieden aan een wereldwijd publiek dat perfect aansluit bij het doel van de beurs: Creating a new energy world.

Bezoekers aan de BLUETTI stand kunnen naast het brede productassortiment van BLUETTI ook op spannende nieuwe toevoegingen rekenen. Een van de hoogtepunten is de onlangs gelanceerde AC180, een robuuste energiecentrale met indrukwekkende capaciteiten en draagbaarheid. Met zijn supersnelle oplading van een 1.152 Wh batterij van 0% tot 80% SOC in slechts 45 minuten, heeft de AC180 sinds zijn lancering in de schijnwerpers gestaan.

BLUETTI laat verder de AC60 zien, een compacte 20lbs energiecentrale met uitbreidbare capaciteit, inclusief B80 batterijen en IP65-rated waterbescherming. Outdoor enthousiastelingen zullen ermee weglopen. Verder krijgen de aanwezigen een voorproefje van de langverwachte EP760, een modulair on/off-grid batterijsysteem, ontworpen voor stroomvoorziening thuis.

“We zijn verheugd om er ook te zijn op ‘s werelds meest toonaangevende show om hier onze nieuwste energieoplossingen te onthullen”, aldus James Ray, marketingmanager van BLUETTI. “BLUETTI wil de grenzen van schone energietechnologie verleggen waarbij het elke persoon aan betrouwbare en milieuvriendelijke energieoplossingen helpt. We nodigen bezoekers op onze stand uit om ons spannende productaanbod te verkennen en de toekomst van duurzame energie uit eerste hand te ervaren.”

Over BLUETTI

Met meer dan 10 jaar ervaring in de industrie heeft BLUETTI geprobeerd trouw te blijven aan een duurzame toekomst door middel van groene energieopslagoplossingen voor zowel binnen- als buitengebruik. BLUETTI is aanwezig in meer dan 100 landen en wordt vertrouwd door miljoenen klanten wereldwijd. Voor meer informatie, bezoek BLUETTI online op https://de.bluettipower.eu/

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

jacinda@bluetti.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr