22:22 uur 26-05-2023

Takeda presenteert oncologieportfolio en pijplijngegevens op de ASCO-jaarvergadering van 2023 en het EHA-congres

CAMBRIDGE, Mass. & OSAKA, Japan–(BUSINESS WIRE)– Takeda (TSE: 4502/NYSE:TAK) heeft vandaag aangekondigd dat het gegevens van zijn groeiende oncologiepijplijn en gevestigde productportfolio zal presenteren tijdens de 59e jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) die wordt gehouden van 2 t/m 6 juni 2023 in Chicago, Illinois, en het 31e congres van de European Hematology Association (EHA) van 8 t/m 11 juni 2023 in Frankfurt, Duitsland.

De aanwezigheid van het bedrijf op ASCO 2023 zal Takeda’s groeiende solide tumorportfolio onderstrepen, met onderzoek gericht op het verbeteren van de behandeling van metastatisch colorectaalcarcinoom (CRC), evenals zeldzame vormen van door oncogenen aangedreven niet-kleincellige longkanker (NSCLC).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Japanse media
Jun Saito

jun.saito@takeda.com

Amerikaanse en internationale media
Sara Noonan

sara.noonan@takeda.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr