02:54 uur 26-05-2023

Gegevens uit oncologieportfolio van Incyte geaccepteerd voor presentatie op ASCO-jaarvergadering van 2023 en EHA2023 Hybrid Congress

WILMINGTON, Del.–(BUSINESS WIRE)– Incyte (Nasdaq: INCY) heeft vandaag aangekondigd dat meerdere samenvattingen met gegevens uit de hele oncologieportfolio zullen worden gepresenteerd op de komende jaarlijkse bijeenkomst van de American Society of Clinical Oncology (ASCO) in 2023, die wordt gehouden van 2 t/m 6 juni in Chicago, en op het Hybrid Congress 2023 van de European Hematology Association (EHA2023) gehouden in Frankfurt, Duitsland, van 8 t/m 11 juni en virtueel op 14 en 15 juni.

“Onze aanwezigheid bij ASCO en EHA illustreert de voortdurende inzet van Incyte voor de wetenschap die kan leiden tot aanvullende, noodzakelijke oplossingen voor patiënten met kanker,” aldus Steven Stein, M.D., Chief Medical Officer, Incyte.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media
Catalina Loveman

+1 302 498 6171

cloveman@incyte.com

Beleggers
Greg Shertzer

+1 302 498 4779

gshertzer@incyte.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr