03:33 uur 25-05-2023

Sweep lanceert de eerste technologische oplossing die voldoet aan de veeleisende EU-regelgeving inzake openbaarmaking van duurzaamheid

Sweep for Compliance verzamelt, meet en rapporteert koolstof- en ESG-gegevens, waardoor bedrijven zich kunnen voorbereiden op grote veranderingen in de regelgeving en aanzienlijke nalevingsrisico’s kunnen vermijden.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Sweep, het toonaangevende koolstof- en ESG-beheerplatform, heeft vandaag Sweep for Compliance gelanceerd, de eerste oplossing voor betrouwbare, transparante en audit-ready rapportage in overeenstemming met de nieuwe Corporate Sustainability Reporting Directive (CSRD) van de EU.

Tot 2025 zullen naar schatting 50.000 bedrijven in de Europese Unie en ten minste 10.000 in de EU gevestigde buitenlandse bedrijven onder het toepassingsgebied van de CSRD vallen, waardoor ze hun niet-financiële informatie over 2024 moeten meedelen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Frankrijk – Emilie Villemin: evillemin@apcoworldwide.com
VK/Europa – Nesta Smith: nsmith@apcoworldwide.com
VS – Cecile Bussy: cbussy@sweep.net

Check out our twitter: @NewsNovumpr