21:48 uur 25-05-2023

Palantir en ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne slaan een partnerschap voor wederopbouw aan

LONDON–(BUSINESS WIRE)– Palantir Technologies Inc en het ministerie van Digitale Transformatie van Oekraïne hebben vandaag een samenwerking aangekondigd die de technologie van het bedrijf zal helpen de verdediging en wederopbouw van het land te ondersteunen in de nasleep van de Russische invasie.

Het memorandum van overeenstemming zal de weg vrijmaken voor samenwerking op kritieke gebieden zoals het catalogiseren en beoordelen van schade aan gebouwen en infrastructuur, en het gebruiken van software om de wederopbouw te optimaliseren.

Palantir, een toonaangevend softwarebedrijf en leverancier van cloudoplossingen, zal zijn ondersteuning als strategische partner van Oekraïne uitbreiden op een aantal gebieden om de volgende gedeelde doelen te bereiken.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media
Lisa Gordon

media@palantir.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr