22:47 uur 25-05-2023

Kennisgeving van inwisseling van Brigade-M3 European Acquisition Corp.

AMSTERDAM–(BUSINESS WIRE)– Brigade-M3 European Acquisition Corp. (het ‘bedrijf‘), een acquisitiebedrijf voor speciale doeleinden dat op 21 april 2021 is opgericht naar het recht van de Kaaimaneilanden als een vrijgestelde onderneming met beperkte aansprakelijkheid en is genoteerd aan Euronext Amsterdam, de gereglementeerde markt geëxploiteerd door Euronext Amsterdam N.V. (‘Euronext Amsterdam‘), kondigt vandaag aan dat het geen bedrijfscombinatie zal sluiten vóór de sluitingsdatum voor de bedrijfscombinatie op 14 juni 2023 (de ‘bedrijfscombinatiesluitingsdatum‘). Daarom heeft de Raad van Bestuur van het bedrijf (de ‘Raad van Bestuur‘) besloten om de inwisseling van alle beursgenoteerde deelbewijzen en gewone aandelen in het aandelenkapitaal van het bedrijf (respectievelijk de ‘deelbewijzen‘ en ‘gewone aandelen‘) te initiëren na de bedrijfscombinatiesluitingsdatum in overeenstemming met de voorwaarden voor de inwisseling van de deelbewijzen en gewone aandelen in de statuten van het bedrijf en zoals bekendgemaakt in het IPO-prospectus van het bedrijf van 8 december 2021 (het ‘Prospectus‘).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

VRAGEN
Brigade-M3 European Acquisition Corp.

c/o Brigade Capital Management, LP

399 Park Avenue, 16th Floor

New York, NY 10022

E-mail: BrigadeM3EAC@brigadecapital.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr