22:02 uur 25-05-2023

Experian benoemd tot algehele leider in Fraud Reduction Intelligence Platforms Leadership Compass-rapport 2023 van KuppingerCole

Bewijs van de innovatie en het leiderschap van Experian op het gebied van fraudepreventie; CrossCore erkend als een algehele, product-, innovatie- en marktleider

COSTA MESA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Experian is uitgeroepen tot Overall Leader, Innovation Leader, Product Leader en Market Leader in het rapport Fraud Reduction Intelligence Platform (FRIP) Leadership Compass 2023 van KuppingerCole voor zijn geïntegreerde CrossCore®-platform voor digitale identiteit en fraude. Het rapport benadrukt de cruciale rol die FRIP’s spelen bij het beperken van de diverse soorten fraude en biedt waardevolle, vergelijkende informatie voor bedrijven die frauderisico’s willen beperken.

CrossCore helpt klanten bij het beschermen van hun organisaties tegen fraude en het waarborgen van de naleving van regelgeving, met behulp van realtime risicoanalyses en besluitvormingsstrategieën.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Michael Troncale

Experian Public Relations

+1 714 830 5462

michael.troncale@experian.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr