15:41 uur 24-05-2023

TriLink BioTechnologies® kondigt uitbreiding van de productiemogelijkheden aan nu de mRNA-productiefaciliteit bijna is voltooid

GMP-faciliteit zal het ontwikkelingsproces van bestanddelen voor mRNA-geneesmiddelen vereenvoudigen; verwacht wordt dat klanten er begin 2024 worden verwelkomd

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– TriLink BioTechnologies (TriLink®), een bedrijf van Maravai LifeSciences (NASDAQ: MRVI) en wereldwijd provider van Life Sciences-reagentia en -services, kondigde de uitbreiding aan van haar mRNA-productiemogelijkheden ten behoeve van ontwikkelaars van laat-stadium geneesmiddelen. TriLink’s bouw van de nieuwe faciliteit in overeenstemming met de cGMP-vereisten, zo’n 32.000 vierkante voet groot, getuigt van haar engagement om deze weg verder te bewandelen nu er meer op mRNA-gebaseerde behandelingen en vaccins worden aangewend voor klinische proeven in het late stadium.

Sinds het debuut van haar eerste cGMP-productiefaciliteit in 2015 heeft TriLink betrouwbare GMP-services aan haar klanten geleverd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Liz Robinson, PR Account Supervisor bij CG Life, lrobinson@cglife.com, 847-702-8099

Check out our twitter: @NewsNovumpr