18:30 uur 24-05-2023

PUMA maakte 7 van de 10 producten van betere materialen in 2022

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Sportbedrijf PUMA maakte in 2022 7 van de 10 producten van betere materialen, volgens het Duurzaamheidsverslag 2022 van het bedrijf, omdat het het gebruik van gerecyclede materialen verder opschroefde.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230523005786/nl/

Sports company PUMA has made 7 out of 10 products from better materials in 2022, according to the company’s Sustainability Report 2022, as it further scaled up the use of recycled materials. (Photo: Business Wire)

Sports company PUMA has made 7 out of 10 products from better materials in 2022, according to the company’s Sustainability Report 2022, as it further scaled up the use of recycled materials. (Photo: Business Wire)

Betere materialen, zoals katoen en viscose uit gecertificeerde bronnen of gerecycleerd polyester, hebben een kleinere ecologische voetafdruk in termen van CO2 -uitstoot en stelt PUMA in staat zijn milieu-impact in zijn hele productassortiment te verbeteren. Sinds 2017 hebben we de CO2 -uitstoot van materialen met 32% kunnen verminderen. De totale CO2-uitstoot kan met 7%* worden verminderd, ondanks een aanzienlijke groei van de verkoop.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kerstin Neuber – Bedrijfscommunicatie – PUMA SE – Kerstin.neuber@puma.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr