12:53 uur 24-05-2023

Moonfire Ventures haalt 115 miljoen dollar op om de beste startende ondernemingen in Europa te ondersteunen en uit te breiden

Nieuwste fonds signaleert de opkomst van de 10xVC in Europa via AI en machine learning

  • Moonfire transformeert durfkapitaal door op unieke wijze mens en machine te combineren, waarbij technologie in de volledige durfkapitaalwaardeketen wordt gebruikt om met meer kennis en efficiëntie dan ooit tevoren te investeren en portefeuillebedrijven te helpen hun groei te versnellen.
  • Tot op heden heeft het Moonfire-team 23 transacties geleid en in nog eens 17 transacties geïnvesteerd. Topinvesteerders als Sequoia, Accel, Index en General Catalyst hebben zich sindsdien bij de oprichters aangesloten.
  • Moonfire heeft deze aanpak gedefinieerd met zijn Fund I van 60 miljoen dollar en tilt deze naar een hoger niveau met zijn nieuwe verhoging van 115 miljoen dollar.

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– Moonfire Ventures maakt vandaag bekend dat het 115 miljoen dollar heeft opgehaald om de beste startende ondernemingen in Europa te blijven steunen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Sayula Kirby

sayula@burlington.cc
07909 985 621

Check out our twitter: @NewsNovumpr