17:08 uur 24-05-2023

Leerfabrikant gaat voor goud

Pangea verbindt zich ertoe om ‘s werelds duurzaamste leverancier van de automobielsector te worden

ROCHESTER, Mich.–(BUSINESS WIRE)– Pangea verbindt zich ertoe om ‘s werelds meest betrouwbare en duurzaamste leverancier van leer voor de autombielsector te worden, en streeft om de hoogste doelstellingen binnen te rijven, waaronder de LWG Gold-certificatie en de publicatie van een inaugureel Duurzaamheidsrapport. Het bedrijf kondigt aan dat alle productievestigingen nu door de LWG Gold-standaard als duurzaam gecertificeerd zijn. Onlangs werden de teams bekroond met de hoogste verkrijgbare standaard in Zuid-Afrika en Duitsland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230524005548/nl/

Pangea - Automotive Leather (Photo: Business Wire)

Pangea – Automotive Leather (Photo: Business Wire)

Duurzaamheidsrapporten en -audits hielpen Pangea om haar organisatie beter te begrijpen, op een niveau dat nog dieper gaat dan de standaardaudits van de automobielindustrie zoals ISO en IATF.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jacquelyn Smith, Pangea

248-436-2200

jsmith@pangeamade.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr