03:23 uur 24-05-2023

Lattice introduceert Lattice Insights Training Portal om ontwerp en ontwikkeling van FPGA-applicaties mogelijk te maken

HILLSBORO, Ore.–(BUSINESS WIRE)– Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC), de leider op het gebied van programmeerbare low-power, heeft vandaag zijn officiële trainingsportaal ‘Lattice Insights™’ aangekondigd om klanten en partners in staat te stellen hun low-power FPGA-ervaring te maximaliseren. Lattice Insights is ontwikkeld door FPGA- en trainingsexperts en biedt een verscheidenheid aan leerplannen, een robuuste lesbibliotheek en aanpasbare, interactieve, door instructeurs geleide trainingen die alle aspecten van op FPGA gebaseerde ontwikkeling behandelen, inclusief silicium, software, oplossingen, kaarten en meer.

“Lattice Insights is ontworpen om onze klanten uitgebreide inhoud en praktische training te bieden om hun expertise uit te breiden en geavanceerde oplossingen op de markt te brengen, of ze nu al jaren met FPGA’s werken of als het hun eerste keer is,” aldus Mark Nelson, Senior Vice President, Worldwide Sales bij Lattice. “We zijn van mening dat dit portaal van onschatbare waarde zal zijn voor iedereen die meer wil weten over FPGA’s en hoe ze de Lattice-technologie het beste kunnen gebruiken voor hun behoeften op het gebied van applicatieontwerp en -ontwikkeling.”

Registratie bij Lattice Insights is gratis en biedt direct toegang tot een schat aan gratis trainingscursussen. Het portaal bevat ook betaalde toegangsplannen die geavanceerde leermogelijkheden bieden. Er zal regelmatig nieuwe content aan het portaal worden toegevoegd.

Ga voor meer informatie over het trainingsportaal naar Lattice Insights om uw FPGA-leertraject te starten.

Over Lattice Semiconductor

Lattice Semiconductor (NASDAQ: LSCC) is de leider op het gebied van laagvermogen programmeerbare systemen. Wij lossen netwerkproblemen van klanten op, van de Edge tot de Cloud, in de groeiende communicatie-, computer-, industriële, auto- en consumentenmarkten. Dankzij onze technologie, langdurige relaties en inzet voor ondersteuning van wereldklasse kunnen onze klanten snel en gemakkelijk innovatie invoeren om een slimme, veilige en verbonden wereld te creëren.

Ga voor meer informatie over Lattice naar www.latticesemi.com. U kunt ons ook volgen via LinkedIn, Twitter, Facebook, YouTube, WeChat of Weibo.

Lattice Semiconductor Corporation, Lattice Semiconductor (& design) en specifieke productaanduidingen zijn geregistreerde handelsmerken of handelsmerken van Lattice Semiconductor Corporation of van haar dochterondernemingen in de Verenigde Staten en/of andere landen. Het gebruik van het woord “partner” impliceert geen wettelijk partnerschap tussen Lattice en enige andere entiteit.

ALGEMENE KENNISGEVING: Andere in dit bericht gebruikte productnamen dienen uitsluitend ter identificatie en kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve houders.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

CONTACTPERSOON VOOR DE MEDIA:
Sophia Hong

Lattice Semiconductor

503-268-8786

Sophia.Hong@latticesemi.com

CONTACTPERSOON VOOR BELEGGERS:
Rick Muscha

Lattice Semiconductor

408-826-6000

Rick.Muscha@latticesemi.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr