10:58 uur 24-05-2023

AFD kiest CobolCloud voor modernisering COBOL-applicaties

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– Voor de modernisering van zijn strategische applicaties heeft AFD gekozen voor CobolCloud als nieuwe COBOL-oplossing.

Met het oog op de modernisering van haar strategische COBOL-applicaties heeft AFD een ambitieus renovatieplan opgesteld dat op Linux Red Hat werkt en gebaseerd is op een open source stack, bestaande uit softwareoplossingen voor de modernisering van EBS, PostgreSQL database, Java voor nieuwe ontwikkelingen en CobolCloud-oplossingen voor de rehosting en modernisering van COBOL-applicaties.

“CobolCloud is de nieuwste generatie COBOL-toepassingen, volledig modulair. Het maakt enerzijds de hercompilatie van bestaande applicaties mogelijk zonder de broncode te wijzigen, en anderzijds de integratie van deze applicaties met de nieuwste technologieën die beschikbaar zijn op Windows, Linux en natuurlijk in de Cloud”, aldus Stéphane Croce, oprichter en CEO van CobolCloud.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

magdalena.niementowski@cobolcloud.io

Check out our twitter: @NewsNovumpr