14:22 uur 23-05-2023

Vecima en Witke implementeren MACPHY-oplossing op afstand voor Telenet Systems Oostenrijk

VICTORIA, Brits Columbia–(BUSINESS WIRE)– Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) kondigde vandaag aan dat het Oostenrijkse Telenet Systems de Entra® SC-1D Remote MACPHY-node heeft geselecteerd voor gebruik via Witke, de reseller van Vecima Networks in Oostenrijk. De SC-1D biedt een eenvoudige, kosteneffectieve en energiebesparende oplossing waarmee Telenet Systems abonnees een snellere breedbandervaring kan bieden.

Ontworpen met een geoptimaliseerde en compacte vormfactor voor Europese toepassingen, levert de SC-1D prestatieverbeteringen en aanzienlijke besparingen op kapitaal- en bedrijfskosten. Dankzij een hot-swappable, modulair ontwerp zijn er twee of vier RF-poorten beschikbaar, samen met ondersteuning voor alle downstream en upstream gesplitste radiofrequentieconfiguraties.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Investor Relations: 250-881-1982, invest@vecima.com
Media Relations: bernadette.dunn@vecima.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr