22:58 uur 23-05-2023

Telenet België implementeert Distributed Access Architecture (DAA) van Vecima met Remote PHY om geavanceerde breedband te leveren

VICTORIA, British Columbia–(BUSINESS WIRE)– Vecima Networks Inc. (TSX: VCM) kondigde vandaag aan dat de Telenet Group (TNET.BR), een van de grootste aanbieders van kabelbreedbanddiensten in Europa, Vecima’s Distributed Access Architecture (DAA)-oplossing inzet, met de volgende generatie Remote PHY-apparaten.

De volledig interoperabele oplossing versnelt de implementatie van DAA in het toegangsnetwerk van Telenet, waardoor het zijn 10G-netwerkroadmap kan vervullen door RF dichter bij de edge te brengen en de volgende grote sprong voorwaarts te maken in snelheid, capaciteit en lage latentie.

De Entra® EN2112 R-PHY Access Node is een high-density compacte node met twee poorten die interoperabel is met CCAP-cores (Converged Cable Access Platform) en vCMTS (virtual Cable Modem Terminal Systems) van derden, waardoor een open, flexibel DAA-ecosysteem ontstaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Beleggersrelaties: 250-881-1982, invest@vecima.com
Mediarelaties: bernadette.dunn@vecima.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr