15:10 uur 23-05-2023

Boomi benoemt Josh Rutberg tot Chief Customer Officer

  • Voormalig MuleSoft executive komt bij Boomi om wereldwijd klantensucces te leiden terwijl het bedrijf een steeds snellere groei doormaakt
  • De nieuwe benoeming bouwt voort op de recente uitbreiding uitbreiding van Boomi’s executive leadership team en wereldwijde expansie om aan de toenemende vraag naar het toonaangevende integratie- en automatiseringsplatform te voldoen

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Boomi, toonaangevend op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de benoeming aangekondigd van Josh Rutberg tot Chief Customer Officer. Onder zijn leiding zal de heer Rutberg erop aansturen dat het bedrijf meetbare resultaten en succes voor de bijna 20.000 wereldwijde klanten behaalt.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230523005193/nl/

Boomi Appoints Josh Rutberg as Chief Customer Officer (Photo: Business Wire)

Boomi Appoints Josh Rutberg as Chief Customer Officer (Photo: Business Wire)

“De behoefte aan integratie- en automatiseringsoplossingen is exponentieel in de steeds veranderende bedrijfsomgeving van vandaag, en onze klanten vertrouwen op ons voor hun succes”, aldus Steve Lucas. “Josh’s ervaring en passie in het leiden van organisaties voor klantensucces in zowel snelgroeiende als schalende techbedrijven is precies wat we nodig hebben om ervoor te zorgen dat onze klanten keer op keer voor Boomi kiezen.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media:
Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1-415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr