15:40 uur 23-05-2023

Alliance for Open Media verwelkomt het besluit van de Europese Commissie om het vooronderzoek naar het Royalty-vrije licentiebeleid van AOM te beëindigen

WAKEFIELD, Mass.–(BUSINESS WIRE)– De Alliance for Open Media (AOMedia) verwelkomt het nieuws van vandaag dat de Europese Commissie haar voorlopig onderzoek naar het royalty-vrije licentiebeleid van AOMedia heeft afgesloten zonder verdere actie te ondernemen.

AOMedia is een toonaangevende ontwikkelaar van open, royalty-vrije mediatechnologieën en ontwikkelt standaarden voor video, audio, stilstaande beelden en immersieve technologieën. AOMedia en haar leden zetten zich volledig in voor het behoud van een bloeiend, concurrerend en open internet, dat innovatie en de lancering van nieuwe producten en diensten mogelijk maakt en de prijzen voor de consument blijft verlagen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alexa Stewart

AOMedia Public Relations

Tel: +1 781.876.6242

E-mail: astewart@virtualinc.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr