21:58 uur 23-05-2023

Airship ontdekt dat de meeste consumenten mobiele apps gebruiken om hun leven te vereenvoudigen

Toch blijven er uitdagingen bestaan: uit een onderzoek in 10 landen blijkt dat de meeste consumenten apps slechts één of twee keer gebruiken, voordat ze besluiten of ze ze zullen verwijderen, waardoor introductie-ervaringen van cruciaal belang zijn

LAS VEGAS–(BUSINESS WIRE)– Mobiele app-ervaringsbedrijf Airship heeft vandaag tijdens MAU Vegas nieuw wereldwijd consumentenonderzoek gepubliceerd, waarin gedetailleerd wordt aangegeven wat consumenten motiveert om mobiele apps te blijven gebruiken, hoe ze deze ontdekken en waarom en wanneer ze deze waarschijnlijk zullen verwijderen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230523005212/nl/

Airship’s global survey of 11,000 consumers reveals “ease of use” (35%), “simplifies my life” (31%) and “saves me time” (27%) as the top three reasons why they continue to use apps from their favorite brands. While deal-motivated behaviors grew the most as reasons consumers opt in to push notifications from mobile apps, the reasons they continue to use apps are increasingly about higher-level benefits: ease, speed and simplicity. (Graphic: Business Wire)

Airship’s global survey of 11,000 consumers reveals “ease of use” (35%), “simplifies my life” (31%) and “saves me time” (27%) as the top three reasons why they continue to use apps from their favorite brands. While deal-motivated behaviors grew the most as reasons consumers opt in to push notifications from mobile apps, the reasons they continue to use apps are increasingly about higher-level benefits: ease, speed and simplicity. (Graphic: Business Wire)

Consumenten wenden zich tegenwoordig tot apps voor gemak en efficiëntie. De top drie redenen waarom 11.000 wereldwijde respondenten apps van hun favoriete merken gebruiken zijn “gebruiksgemak” (35%), gevolgd door “vereenvoudigt mijn leven” (31%) en “bespaart me tijd” (27%).

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Noord-Amerika:

Corey Gault

Airship

+1 503-206-9164

corey.gault@airship.com

Kali Myrick

Kali Myrick Communicatie

+1 503-580-4645

kali@kalimyrick.com

EMEA:

Ana Williams

Airship

+44 (0)20 3405 5160

press@airship.com

Pauline Delorme

Tyto PR

+44 (0)20 3934 8882

Airship@tytopr.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr