01:35 uur 23-05-2023

Accell Group, Europees marktleider in E-bikes, gebruikt Kinaxis ter ondersteuning van de digitale transformatie van de toeleveringsketen

Gebruik maken van Kinaxis’ concurrent-planningtechniek en het verkrijgen van een meer flexibele toeleveringsketen

OTTAWA, Ontario–(BUSINESS WIRE)– Kinaxis® Inc. (TSX: KXS), de autoriteit in het stimuleren van wendbaarheid voor snelle en zelfverzekerde besluitvorming in een onvoorspelbare wereld, kondigde vandaag aan dat Accell Group het RapidResponse®-platform van Kinaxis heeft ingezet, waarmee het zijn toeleveringsketen digitaal transformeert en oplossingen biedt voor de complexiteit van de toeleveringsketen.

Accell Group, gevestigd in Heerenveen, is Europees marktleider in e-bikes en Europa’s op één na grootste leverancier van fietsonderdelen en -accessoires. Het bedrijf maakt gebruik van RapidResponse om de wendbaarheid en flexibiliteit te verkrijgen die nodig is om op veranderingen in de vraag en verstoringen te reageren.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediarelaties
Jaime Cook | Kinaxis

jcook@kinaxis.com
289-552-4640

Investeerdersrelaties

Rick Wadsworth | Kinaxis

rwadsworth@kinaxis.com
613-907-7613

Check out our twitter: @NewsNovumpr