10:00 uur 22-05-2023

Thales versterkt positie in cybersecurity voor voertuigen met een nieuwe certificering

  • Thales is na een onafhankelijke audit met succes gecertificeerd volgens de ISO/SAE 21434-norm voor voertuigen. Deze staat voor het hoogste niveau van deskundigheid op het gebied van cybersecurity
  • Het behalen van dit belangrijke (door 68 landen vereiste) certificaat maakt Thales tot een betrouwbare leverancier van cybersecurity voor de automarkt.
  • De expertise van Thales op het gebied van cybersecurity helpt bedrijven in de auto-industrie bij het controleren en voorkomen van cyberdreigingen, zoals hacken, gegevensdiefstal en het wijzigen van software, in overeenstemming met de strenge regelgeving.

PARIJS–(BUSINESS WIRE)– De vraag naar meer cybersecurity in de auto-industrie stijgt aanzienlijk. De Europese economische commissie van de Verenigde Naties (UNECE) heeft hierop gereageerd met de invoering van een nieuwe Cyber Security Management System regelgeving voor voertuigen (VN-reglement nr. 155).

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005017/nl/

Thales Automotive

Thales Automotive

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PERS
Thales, mediabetrekkingen

Digital Identiteit en veiligheid

Vanessa Viala

+33 (0)6 07 34 00 34

vanessa.viala@thalesgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr