14:45 uur 22-05-2023

Intellego Technologies werkt samen met HAI Solutions voor een nieuwe toepassing van ultraviolette fotochrome inkt voor een desinfectietechnologie voor intraveneuze poorten om het risico op besmetting te beperken

De gepatenteerde QIKcap-technologie van HAI Solutions wordt mogelijk gemaakt door de inkt van Intellego Technologies en is gericht op het terugdringen van bloedbaaninfecties (BSI) en ziekenhuisbacterie (HOB).

SOLNA, Zweden & SANTA BARBARA, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Intellego Technologies en HAI Solutions kondigen met trots een strategisch partnerschap aan dat is ontworpen om de kwaliteit en veiligheid van intraveneuze (IV) vasculaire toegang te verbeteren. De samenwerking combineert de gepatenteerde ultraviolet-gevoelige inkt van Intellego als indicatorcomponent in de QIKcap™-technologie van HAI Solutions om zichtbare en controleerbare IV-poortbescherming te bieden en het vertrouwen te geven dat de naaldloze connector is gedesinfecteerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230522005238/nl/

The QIKcap (TM) disposable IV luer access cap with Intellego’s chromatic ink changes from yellow to pink, providing visible indication that a sufficient dose of germicidal energy has been delivered by HAI Solutions QIKcap (TM) handheld UV-C disinfection device. (Photo: Business Wire)

The QIKcap (TM) disposable IV luer access cap with Intellego’s chromatic ink changes from yellow to pink, providing visible indication that a sufficient dose of germicidal energy has been delivered by HAI Solutions QIKcap (TM) handheld UV-C disinfection device. (Photo: Business Wire)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Intellego Technologies: Elle Lacey, Senior Vice President Marketing en Global Operations, elle.lacey@intellego-technologies.co.uk

HAI Solutions: Paul Swaney, Chief Business Officer, paul@hai-solutions.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr