20:08 uur 22-05-2023

Esri brengt nieuwe desktopsoftware uit om eenvoudig alle bronnen van informatie te synthetiseren

ArcGIS AllSource verbindt ongelijksoortige gegevens, waardoor bruikbare, holistische informatie voor besluitvormers mogelijk wordt

REDLANDS, Calif.–(BUSINESS WIRE)– Wereldwijd moeten inlichtingenanalisten en -auditors in organisaties voor nationale veiligheid en openbare veiligheid meerdere gegevensbronnen gebruiken voor hun analyses. Steeds meer organisaties wenden zich tot geografische informatiesysteemtechnologie (GIS) om de locatiecontext van hun gegevens te verschaffen. Deze geografische benadering geeft professionals het inzicht dat ze nodig hebben om alles te doen, van het beschermen van bedrijfsmiddelen, mensen en eigendommen tot het aanpakken van cyberdreigingen en meer.

Om gebruikers in de inlichtingen- en nationale veiligheidsgemeenschap te ondersteunen, heeft Esri, de wereldleider op het gebied van locatie-informatie, ArcGIS AllSource uitgebracht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jo Ann Pruchniewski

Public Relations, Esri

Mobiel: 301-693-2643

E-mail: jpruchniewski@esri.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr