22:37 uur 20-05-2023

Het Quad Investors Network gaat van start met adviesraad en deskundigengroepen

ARLINGTON, Va.–(BUSINESS WIRE)– Het Quad Investors Network is vandaag formeel van start gegaan, tegelijk met de bijeenkomst van de Quad-leiders in Hiroshima, Japan. Het netwerk is een onafhankelijk forum van publieke, particuliere en filantropische belanghebbenden uit de vier Quad-landen. Het heeft als doel de samenwerking en co-investering in kritieke technologieën en de veerkracht van de toeleveringsketen te bevorderen en innovatieve oplossingen te ontwikkelen voor de grootste economische en veiligheidsuitdagingen in de Indo-Pacifische regio. Lidmaatschap van het netwerk is alleen op uitnodiging.

De veiligheidsdialoog, een strategische onderneming van Australië, India, Japan en de Verenigde Staten, wordt gevoerd door regeringen die de oprichting van de adviesraad en de voortdurende inspanningen van het netwerk om de mogelijkheden voor kapitaal en partnerschappen op het gebied van kritieke en opkomende technologieën in Quad uit te breiden, hebben toegejuicht.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Alex El-Fakir

201-328-2930

info@quadinvestorsnetwork.org

Check out our twitter: @NewsNovumpr