15:00 uur 18-05-2023

Seoul Semiconductor verkrijgt in Europa permanent verbod tegen verschillende LED-producten wegens octrooi-inbreuk

ANSAN, Zuid-Korea–(BUSINESS WIRE)– Seoul Semiconductor Co., Ltd. (KOSDAQ 046890), een toonaangevende wereldwijde vernieuwer van LED-producten en -technologie, kondigde op 16 mei aan dat het Hoger Regionaal Gerechtshof in Düsseldorf, Duitsland, een definitief vonnis heeft uitgesproken waarin een permanent verbod wordt bevestigd wegens inbreuk op het octrooi van Seoul tegen meerdere LED-bedrijven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230518005062/nl/

Seoul Semiconductor's patent technology applied to various solutions (Graphic: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

Seoul Semiconductor’s patent technology applied to various solutions (Graphic: Seoul Semiconductor Co., Ltd.)

De uitspraak over het permanente verbod strekt zich uit tot LED-producten van Everlight Electronics Co, Ltd., die wereldwijd via Mouser Electronics Inc. werden gedistribueerd, en tot LED-producten van LED Engin, dat in Osram GmbH is opgegaan. Het Duitse Hooggerechtshof bevestigde in juli 2022 ook de geldigheid van het octrooi van Seoul, door een door de beschuldigde inbreukmaker aangespannen rechtszaak tot nietigverklaring van het octrooi, te verwerpen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Seoul Semiconductor Co., Ltd.
Jinseop Jung

Tel: +82-10-5472-8732

E-mail: jjs8732@seoulsemicon.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr