07:20 uur 17-05-2023

KLDiscovery lanceert klantenportaal in EMEA

Deze eigen business intelligentie- en analysetool is nu exclusief beschikbaar voor KLDiscovery’s klanten op de Europese markt en geeft gebruikers direct meer zichtbaarheid, inzicht en controle in al hun portefeuille-aangelegenheden

EDEN PRAIRIE, Minn.–(BUSINESS WIRE)– KLDiscovery Inc. (“KLDiscovery” of “KLD” of het “bedrijf”), een marktleider in wereldwijde oplossingen voor data- en informatiebeheer, eDiscovery en adviesdiensten, kondigt aan dat haar unieke klantenportaal nu in EMEA beschikbaar is. Het klantenportaal van KLDiscovery is een eigen visualisatietool die gebruikers altijd en overal on-demand toegang tot bedrijfsinformatie en analyses biedt.

Door cruciale informatie over zaken en financiële maatstaven gemakkelijk beschikbaar te maken, helpt Client Portal gebruikers zichtbaarheid, inzicht en controle te krijgen met behulp van krachtige functies waaronder:

  • Dynamische en interactieve dashboards met tientallen realtime datapunten
  • Diepgaande visualisaties voor specifieke projecten en volledige klantenportefeuilles
  • Aanpasbare rapportage
  • Volgen van budgetten
  • Groeperen van datapunten per servicetype, entiteit of tijdsperiode (dagelijks, maandelijks, driemaandelijks of jaarlijks)

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Krystina Jones

888.811.3789

krystina.jones@kldiscovery.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr