23:04 uur 16-05-2023

PUMA x Modibodi® maakt het comfortabeler om te bloeden, in welk uniform je ook speelt

Jij speelt het spel. Wij pakken het doorlekken aan.

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Het wereldwijde sportbedrijf PUMA en het merk voor absorberend ondergoed Modibodi® lanceren de derde oplage van hun bestverkochte assortiment menstruatie-ondergoed; een combinatie van de unieke, gepatenteerde technologie van Modibodi met de expertise van wereldklasse van PUMA.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230516005714/nl/

Global sports company PUMA and absorbent apparel brand, Modibodi® are launching the third drop of their best-selling active period underwear range; combining Modibodi’s unique, patented technology with world-class expertise from PUMA. (Photo: Business Wire)

Global sports company PUMA and absorbent apparel brand, Modibodi® are launching the third drop of their best-selling active period underwear range; combining Modibodi’s unique, patented technology with world-class expertise from PUMA. (Photo: Business Wire)

Heb je ooit witte of strakke sporttenues gedragen waardoor je je ongemakkelijk voelde over doorlekken tijdens het spelen terwijl je menstrueerde? Of voelde je je naakt in sportkleding die de randjes en touwtjes van je wegwerpartikelen liet zien?

Van archaïsche sportgedragslijnen tot boetes in verband met uniformen van nationale teams, atleten krijgen vaak te horen dat ze moeten blijven spelen tijdens hun menstruatie, terwijl wat ze moeten dragen dat buitengewoon oncomfortabel en zorgwekkend maakt.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:


PUMA
Gudrun Cämmerer

Teamhoofd Global PR

gudrun.caemmerer@puma.com
Tel.: +49 173 2199376

Modibodi
Lucy Lamming

PR & Partnerships Lead

lucylamming@modibodi.com
Tel.: +61 403 562 993

Check out our twitter: @NewsNovumpr