19:47 uur 16-05-2023

PUMA en Magnus Carlsen introduceren Clyde Chess – een op schaken geïnspireerde iconische sneaker

HERZOGENAURACH, Duitsland–(BUSINESS WIRE)– Global Sports company PUMA en Brand Ambassador Magnus Carlsen, de vijfvoudig Noors wereldkampioen schaken en de hoogst geclassificeerde schaker ter wereld, hebben met elkaar een iconische sneaker gelanceerd als eerbetoon aan het schaakspel. De samenwerking omvat een nieuw ontwerp gebaseerd op PUMA’s klassieke Clyde-model, maar nu is er een draai aan het schaakspel gegeven.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230516005695/nl/

Global Sports company PUMA and Brand Ambassador Magnus Carlsen, the five-time Norwegian World Chess Champion and the highest-ranked chess player in the world, have teamed up to launch an iconic sneaker as a tribute to the game of chess. (Photo: Business Wire)

Global Sports company PUMA and Brand Ambassador Magnus Carlsen, the five-time Norwegian World Chess Champion and the highest-ranked chess player in the world, have teamed up to launch an iconic sneaker as a tribute to the game of chess. (Photo: Business Wire)

De Magnus Carlsen x PUMA Clyde Chess sneakers zijn de perfecte manier voor schaakliefhebbers die hun passie voor het spel op een stijlvolle en iconische manier willen uiten. Met een ontwerp geïnspireerd op de essentie van schaken kunnen deze sneakers niet ontbreken in de garderobe van elke schaker.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Media Contact:
Gudrun Cämmerer

Teamhead Global Brand PR

gudrun.caemmerer@puma.com
+49 173 2199376

Check out our twitter: @NewsNovumpr