22:34 uur 16-05-2023

Parse Biosciences breidt wereldwijde toegang uit tot Israël

SEATTLE–(BUSINESS WIRE)– Parse Biosciences, een toonaangevende leverancier van toegankelijke en schaalbare single-cell sequencing-oplossingen, heeft vandaag een overeenkomst aangekondigd met het in Israël gevestigde Ornat Biochemicals and Laboratory Equipment om het bereik van Parse in het Midden-Oosten uit te breiden.

“Het afgelopen jaar was een aanzienlijke sprong voorwaarts voor Parse, met een substantiële groei van de vraag naar onze Evercode single-cell sequencing-oplossingen,” aldus Alex Rosenberg, Ph.D., CEO en mede-oprichter van Parse. “Samenwerken met een vooraanstaande distributeur in het Midden-Oosten positioneert ons goed in de regio voor verdere groei.”

De overeenkomst van Parse met Ornat geeft onderzoekers in Israël toegang tot het volledige single-cell portfolio, inclusief Evercode™ Whole Transcriptome, Evercode TCR, Evercode Cell Fixation, Evercode Nuclei Fixation, Gene Capture en de data-analyseoplossing van Parse Biosciences.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Jay Roberts, SRPR

jay@shevrushpr.com | 917.696.2142

Check out our twitter: @NewsNovumpr