19:39 uur 16-05-2023

NetApp maakt Block Storage eenvoudiger en goedkoper met nieuwe All-Flash SAN Array en introduceert een Ransomware herstelgarantie

Het nieuwe aanbod van NetApp biedt klanten meer eenvoud, veiligheid, duurzaamheid en besparingen

SAN JOSE, Calif.–(BUSINESS WIRE)– NetApp® (NASDAQ: NTAP), een wereldwijd, cloud-gedreven, data-centrisch softwarebedrijf, kondigde vandaag verschillende innovatieve producten en programma’s aan, waaronder een nieuw modern block storage-aanbod en een garantie die NetApp’s excellente vermogen om te herstellen van ransomware-aanvallen benadrukt.

Deze aankondiging speelt in op kritieke uitdagingen van klanten, waaronder toenemende IT-complexiteit, beperkte IT-budgetten, verhoogde urgentie rond duurzaamheid en de voortdurende exponentiële groei van cyberbedreigingen. De nieuwe ASA (All-Flash SAN Array) A-serie van NetApp vereenvoudigt de implementatie van moderne SAN-infrastructuur en biedt gegarandeerde beschikbaarheid en efficiëntie met bijbehorende kostenbesparingen en toonaangevende duurzaamheid.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediacontact:
Kenya Hayes

NetApp

kenya.hayes@netapp.com

Investeerderscontact:
Kris Newton

NetApp

kris.newton@netapp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr