21:49 uur 16-05-2023

enosix, Inc. sluit financiering van $ 10 miljoen af met MK Capital ter ondersteuning van realtime SAP-integratie

 

CINCINNATI–(BUSINESS WIRE)– enosix, Inc., de toonaangevende technologieleverancier van realtime kant-en-klare SAP-oplossingen voor gegevensintegratie, heeft de succesvolle afronding aangekondigd van zijn groeifinanciering van $ 10 miljoen onder leiding van MK Capital. enosix zal de opbrengst gebruiken om de ontwikkeling en uitbreiding van zijn SAP-integratieplatform te versnellen en tegelijkertijd zijn ondersteuning van Salesforce-, MuleSoft- en ServiceNow-klanten uit te breiden.

enosix is de beproefde benadering van SAP-gegevensintegratie waarop toonaangevende wereldwijde fabrikanten vertrouwen, waaronder recente toevoegingen van klanten, Prevost, een lid van de Volvo Group, Tremco Inc. en Carl Zeiss AG. enosix stelt SAP ERP-klanten in staat om de kritieke last mile van integratie in realtime te realiseren, waardoor de inspanningen op het gebied van digitale transformatie worden gestimuleerd door het elimineren van foutgevoelige, latente, ‘swivel chair’ data-invoer tussen systemen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Loren Shumate

E-MAIL: Loren.Shumate@enosix.com
Volg enosix:

https://enosix.com
https://www.linkedin.com/company/enosix/

Check out our twitter: @NewsNovumpr