05:00 uur 16-05-2023

CROOZ: PROJECT XENO NFT-spel met samenwerkingen met beroemdheden als Floyd Mayweather Jr. lanceert officieel zijn service

TOKYO–(BUSINESS WIRE)– CROOZ, Inc. (genoteerd aan de Tokyo Stock Exchange Standard Market: 2138; hoofdkantoor: Shibuya-ku, Tokio; de president en CEO: Koji Obuchi; hierna “CROOZ”) kondigde aan dat het officieel PROJECT XENO, een door het bedrijf ontwikkeld NFT-spel, heeft gelanceerd.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230515005019/nl/

XENO_TOP (Graphic: Business Wire)

XENO_TOP (Graphic: Business Wire)

Over PROJECT XENO

PROJECT XENO is een blockchainspel dat wordt beheerd door EPOCH FACTORY en ontwikkeld door CROOZ, een beursgenoteerd Japans bedrijf. Het grootschalige tactische gevecht NFT spel combineert GameFi, e-Sports en Fun. PROJECT XENO is wereldwijd beschikbaar en kan worden gespeeld op smartphones en pc’s.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpunt voor vragen over deze uitgave:

CROOZ Blockchain Lab PR Team

Renka Suzuki

+81-80-3586-8175

E-mail: info@croozbl.co.jp

Check out our twitter: @NewsNovumpr