20:59 uur 16-05-2023

Boomi geeft een wending aan het integratie- en automatiseringsspel met Boomi AI

Boomi’s nieuwe generatieve AI-tool zet bedrijfstransformatie binnen enkele minuten in de versnelling

CHESTERBROOK, Pa.–(BUSINESS WIRE)– BoomiTM, de leider op het gebied van intelligente connectiviteit en automatisering, heeft vandaag de lancering aangekondigd van Boomi AI , een unieke, vereenvoudigde gebruikerservaring die gebruik maakt van generatieve AI die aan de hand van applicaties, data, processen, mensen en dingen in organisaties met elkaar verbinden en integreren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230516005338/nl/

Boomi Changes the Integration and Automation Game With Boomi AI (Graphic: Business Wire)

Boomi Changes the Integration and Automation Game With Boomi AI (Graphic: Business Wire)

“De komst van Boomi AI is weer een mijlpaal in onze lange geschiedenis van baanbrekende innovatie in de integratie-industrie”, zegt Ed Macosky, Chief Product Officer bij Boomi. “AL ruim 20 jaar geleden waren wij voortrekker bij het eerste low-code, cloud-native integratieplatform as a service (iPaaS) om de middleware markt te verslaan.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Kristen Walker

Global Corporate Communications

kristenwalker@boomi.com
+1 415-613-8320

Check out our twitter: @NewsNovumpr