18:07 uur 15-05-2023

Trinseo start proefinstallatie voor het oplossen van polycarbonaat in Nederland

De ontbindingstechnologie maakt effectieve recycling van plastic aan het einde van de levensduur mogelijk en verbetert de circulariteit

WAYNE, Pa.–(BUSINESS WIRE)– Trinseo (NYSE: TSE), leverancier van speciale materiaaloplossingen, kondigde vandaag de opening aan op 5 april 2023 van zijn proefinstallatie, voor het oplossen van polycarbonaat (PC) in Terneuzen, Nederland. De nieuwe proefinstallatie is een belangrijke stap in Trinseo’s streven naar duurzaamheid en maakt deel uit van de reis om de duurzaamheidsdoelstellingen van het bedrijf te realiseren. Tot de eregasten bij de openingsceremonie behoorden Jo-Annes de Bat, gedeputeerde (verantwoordelijk voor regionale economie) van Nederland.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230515005473/nl/

Trinseo is excited to announce the inauguration of our polycarbonate (PC) dissolution pilot plant in Terneuzen, the Netherlands. This technology allows us to extract 100% recycled PC for use in new materials. (Photo: Business Wire)

Trinseo is excited to announce the inauguration of our polycarbonate (PC) dissolution pilot plant in Terneuzen, the Netherlands. This technology allows us to extract 100% recycled PC for use in new materials. (Photo: Business Wire)

Een essentieel onderdeel van Trinseo’s innovatie is gericht op het ontwikkelen en leveren van duurzame oplossingen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Pers:
Peggy Sung

Trinseo

peggysung@trinseo.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr