10:00 uur 15-05-2023

corfinancial implementeert CSDR-nalevingssoftware bij Man Group

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– corfinancial®, een toonaangevende leverancier van gespecialiseerde software en diensten aan de financiële dienstensector, kondigt de implementatie aan van zijn Central Securities Depositories Regulation (CSDR)-software, SureVu®, bij Man Group, een wereldwijd actief investeringsbeheerbedrijf met een beheerd vermogen van $ 144,7 miljard (per 31 maart 2023).

SureVu® stelt buy-side bedrijven in staat om mislukte transacties en geldboetes, zoals gedefinieerd door het Settlement Discipline Regime, in één enkele oplossing te beheren.

“We waren onder de indruk van de snelheid waarmee SureVu in productie ging. Binnen drie maanden hadden we 90% van onze custodians en prime brokers aan boord en we verwachten eind april 100% van deze partijen live te hebben,” aldus Antonio Dos Santos, hoofd London Investment Operations bij Man Group.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

PR-contactpersonen
David Veal

Senior Executive – Client Solutions

corfinancial

david.veal@corfinancialgroup.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr