08:43 uur 12-05-2023

Yamaha: Japans muziekonderwijs met blokfluiten begint op openbare basisscholen in India

Kinderen over de hele wereld maken plezier met muziek en muziekinstrumenten

HAMAMATSU, Japan–(BUSINESS WIRE)– In samenwerking met de Delhi Board of School Education heeft Yamaha Corporation (hieronder, “Yamaha”) in april op tien openbare basisscholen in India instrumentaal muziekonderwijs in Japanse stijl met blokfluiten voor leerlingen van groep V geïntroduceerd. Programma’s met blokfluiten en keyboards worden sinds 2017 aangeboden als extra-curriculaire activiteiten op particuliere basisscholen in India, maar dit is de eerste keer dat een programma deel uitmaakt van openbare basisschoollessen. Het door Yamaha aangeboden programma omvat niet alleen technische blokfluitlessen, maar omvat ook groepswerk en discussie in de klas om het wederzijds begrip te stimuleren.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005428/nl/

Classes at public primary school in India

Classes at public primary school in India

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Yamaha Corporation

Yumi Fujiwara

https://inquiry.yamaha.com/contact/?act=55&lcl=en_WW
+81-3-5488-6605

Check out our twitter: @NewsNovumpr