02:53 uur 12-05-2023

Vice-premier Roban geeft aftrap voor Bermuda Climate Summit, 26-27 juni

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– De vice-premier van Bermuda, de geachte Walter Roban, JP, MP zal op 26 juni de aftrap geven voor de tweede jaarlijkse Bermuda Climate Summit, gepresenteerd door de Bermuda Business Development Agency (BDA), in samenwerking met KBRA.

De vice-premier zal de belangrijkste kenmerken van Bermuda als ‘s werelds hoofdstad op het gebied van klimaatrisicofinanciering bespreken in een ontmoeting aan zee met Mark Baker, President & CEO, KBRA.

Vice-premier Roban verklaarde: “Ik kijk ernaar uit om opnieuw deel te nemen aan de Bermuda Climate Summit om de sterke punten van Bermuda op het gebied van klimaatrisicofinanciering te benadrukken, inclusief onze sterke regelgevingsomgeving, lange geschiedenis van milieubeheer en schat aan ervaring in financiële dienstverlening.”

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Stuart Roberts, Director Marketing & Communications
stuart@bda.bm | +1 441 707 0038

Check out our twitter: @NewsNovumpr