21:26 uur 24-04-2023

Premier van Bermuda leidt delegatie naar consensus 2023

HAMILTON, Bermuda–(BUSINESS WIRE)– Een delegatie van Bermuda onder leiding van de premier en minister van Financiën, de heer E. David Burt, JP, MP, vertrekt deze week naar Consensus, ‘s werelds grootste bijeenkomst van liefhebbers van digitale middelen, blockchain en Web3, in Austin, Texas.

Premier Burt zal aanstaande vrijdag 28 april op het hoofdpodium van Consensus spreken met Michael Casey, Chief Content Officer van CoinDesk, tijdens een keynote gesprek getiteld ‘Bermuda’s strikte maar progressieve pad naar de status van Crypto Hub’. Voorafgaand aan de keynote vindt Bermuda’s inaugurele netwerkreceptie plaats op Consensus, gepresenteerd door de Bermuda Business Development Agency, in samenwerking met Walkers, RELM en NEXT Bermuda.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

BDA:

Stuart Roberts, Director of Marketing & Communications
stuart@bda.bm, +1 441 707 0038

Check out our twitter: @NewsNovumpr