22:22 uur 11-05-2023

Scientist.com neemt Labs Explorer over en zet snelle uitbreiding naar Europese onderzoeksmarkt voort

De wereldwijde R&D-marktplaats breidt zijn netwerk van klanten en leveranciers uit

SAN DIEGO–(BUSINESS WIRE)– Scientist.com, de toonaangevende preklinische onderzoeksmarktplaats voor de biofarmaceutische sector, kondigt vandaag de recente overname aan van Labs Explorer, een vooraanstaand Frans netwerk dat Europese onderzoekslaboratoria, wetenschappelijke professionals en innovatieve start-ups met elkaar verbindt. Deze strategische stap geeft gebruikers van Labs Explorer ongeëvenaarde toegang tot het uitgebreide netwerk van Scientist.com van meer dan 5.000 wereldwijde onderzoeksleveranciers, met een uitvoerig scala aan aangepaste diensten en een indrukwekkende inventaris van 15 miljoen onderzoeksproducten, verbruiksartikelen en essentiële laboratoriumbenodigdheden.

“Labs Explorer fungeert als een essentiële brug tussen onderzoekers, wetenschappers en bedrijven, door hen te verbinden met toonaangevende Europese laboratoria en onderzoeksfaciliteiten,” aldus Joachim Hesse, VP Strategic Partnerships & Accounts in de EU voor Scientist.com.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Contactpersoon voor de media:
Sean Preci

marketing@scientist.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr