20:26 uur 11-05-2023

Corpay Cross-Border aangekondigd als de officiële leverancier van buitenlandse valutabetalingen van World Triathlon

Toegang tot oplossingen voor grensoverschrijdende betalingen en valutarisicobeheer

TORONTO–(BUSINESS WIRE)– Corpay1, een merk van FLEETCOR® (NYSE: FLT) en wereldleider op het gebied van zakelijke betalingen, is verheugd aan te kondigen dat de Cross-Border-activiteiten van Corpay een overeenkomst zijn aangegaan met World Triathlon, het wereldwijde bestuursorgaan van internationale triatlon en aanverwante multisportactiviteiten, om hun officiële leverancier van buitenlandse valutabetalingen (FX) te worden. Als onderdeel van deze samenwerking is Corpay Cross-Border ook benoemd tot officiële World Triathlon-leverancier en officiële leverancier van evenementen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230511005077/nl/

Door deze alliantie kunnen World Triathlon, samen met het bredere World Triathlon-ecosysteem van nationale federaties, zakelijke bedrijfspartners en sponsors* toegang krijgen tot de innovatieve oplossingen van Corpay en deze gebruiken om hun blootstelling aan buitenlandse valuta te verminderen.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Corpay:
Brad Loder

VP, Cross-Border Marketing

+1 (647) 627-6635

brad.loder@corpay.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr