20:47 uur 10-05-2023

Wereldwijde lancering van de eerste inherent brandvertragende stretchstof in de textielindustrie: Tecasafe® 360+

UNION CITY, Ga.–(BUSINESS WIRE)– Op 20 april 2023 debuteerde TenCate Protective Fabrics, de leider op het gebied van brandvertragend textiel, met zijn nieuwste innovatie, een inherent brandvertragende stretchstof genaamd Tecasafe® 360+.

Voortbouwend op de vertrouwde reputatie van een breed portfolio van beschermende producten, vertegenwoordigt Tecasafe® 360+ de volgende evolutie van werkkleding door de bescherming van brandvertragend (FR) textiel te combineren met het comfort en de draagbaarheid van inherente stretchtechnologie.

Tecasafe® 360+ vervaagt de grens tussen werk- en vrijetijdskleding en is de beschermende stof van de trend op het gebied van stretch-comfort die de grotere consumentenkledingmarkten de afgelopen jaren stormenderhand heeft veroverd.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Mediavragen: John Stoehr, hoofd Global Communications, j.stoehr@tencatefabrics.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr