00:36 uur 10-05-2023

VertiGIS Networks betreedt de Noord-Amerikaanse nutsmarkt

RICHMOND, Va. & LONDEN–(BUSINESS WIRE)– VertiGIS breidt zijn aanbod van speciaal gebouwde oplossingen in de VS en Canada uit naar de nutssector, waarmee beheerders van water-, gas- en elektriciteitsvoorzieningen hun netwerkgegevens kunnen visualiseren, bewerken en integreren met behulp van moderne webtoepassingen.

Dit persbericht bevat multimedia. Bekijk hier het volledige persbericht: https://www.businesswire.com/news/home/20230508005725/nl/

Ask questions about your utility network.​ Configure charts and graphs showing the most relevant information to stakeholders at a glance. Combine 2D and 3D map views with schematic diagrams. (Graphic: Business Wire)

Ask questions about your utility network.​ Configure charts and graphs showing the most relevant information to stakeholders at a glance. Combine 2D and 3D map views with schematic diagrams. (Graphic: Business Wire)

Esri, wereldwijd leider voor het leveren van software voor geografische informatiesystemen (GIS) lanceerde het ArcGIS-nutsnetwerk in 2018. VertiGIS Networks is een vanaf de grond opgebouwde geavanceerde productlijn waarmee nutsbedrijven hun ArcGIS Utility Network-gegevens kunnen visualiseren, traceren, analyseren en bewerken in zowel webbrowsers als native apps aan de hand van online en offline workflows.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Drew Millen – Chief Technology Officer, VertiGIS

drew.millen@vertigis.com

Lisa Cottrell – VP Global Marketing, VertiGIS

lisa.cottrell@vertigis.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr