12:28 uur 10-05-2023

SmartStream breidt haar samenwerking met Acadia uit door het automatiseren van onderpandvervangingen

LONDEN–(BUSINESS WIRE)– SmartStream Technologies, de financiële Transaction Lifecycle Management (TLM®) leverancier van oplossingen, kondigt vandaag de voortzetting aan van zijn samenwerking met Acadia, de leverancier van diensten op het gebied van margeautomatisering – waardoor de verwerking en berekening van substitutiebewegingen voor klanten van TLM Collateral Management en hun geassocieerde tegenpartijen efficiënter wordt.

De TLM Collateral Management oplossing van SmartStream zal samenwerken met de Substitutions Workflow van Acadia, beschikbaar via haar product Margin Manager. De module zal integreren met de workflow om de tweerichtingscommunicatie en substitutiecoördinatie tussen tegenpartijen te automatiseren. Hierdoor kunnen gebruikers substitutiegegevens beheren gedurende de gehele levenscyclus van de workflow in een gestandaardiseerd berichtenformaat.

Deze bekendmaking is officieel geldend in de originele brontaal. Vertalingen zijn slechts als leeshulp bedoeld en moeten worden vergeleken met de tekst in de brontaal, die als enige rechtsgeldig is.

Contacts

Shamira Alidina, directeur mediarelaties, Dina Communications

Tel: +44 (0) 7801 590718

E-mail: shamira@dinacomms.com

Nathan Gee, marketing directeur, SmartStream Technologies

Tel: +44 (0) 20 7898 0630

E-mail: nathan.gee@smartstream-stp.com

Check out our twitter: @NewsNovumpr